25 Aralık 2013 Çarşamba

En güzel dıy çalışmaları..

Eveet, yarın geçen gün öngörüşmesine gittiğim işin tekrar bir görüşmesine gidicek olan ben (: can sıkıntısından dıy projelerine sardım bugün :) Yarında inş allahın izniyle güzel bir görüşme geçirir olumlu bir geri dönüş alırsam üzerimden büyük bir yük kalkıcak ve ondan sonra tatil için 4 günüm kalıcak bu 4 günü çok hızlı geçirmem lazım, o yüzden bunlardan birkaçını bende deneyebilirim (: En beğendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim, buyrun bol resimli bir posta ^,^ Öncesinde ise bana şans dilemeyi unutmayın.
 Çok şirin değil mi bu çoraplar eski bir kumaştan kesip 10 dakika bile almayacak teyelle bu cicilerden sizinde olabilir. Kesinlikle yapılması gerekenlerden.
 Sade ve şık bir eldiven arıyor ama bulamıyorsunuz? Evdeki düz eldivenlerimizi alıyor üzerine minik inciler dikiyoruz ve işte sade ve şık eldivenimiz hazııır.. Buda yapılacaklar listesinde.
Zımba sevmeyen biri olarak bunu denemeyi düşünmüyorum ama eğer zımba seviyor bu kış ayında sizi sıcacık tutucak bir boyunluktada bunu kullanmak istiyorsanız, hiç durmayın.
 Hangimizin eskimiş artık kullanmadığı bir taytı yok ki ? İşte bu soğuklarda kulaklık olarak bile kullanabiliceğiniz cici mi cici saç bandı. Buda yapılacaklar listemde.
 Bu sene yakalar ne kadar moda dimi? Dümdüz bir kıyafetinizi bile çok şık gösterebilirsiniz yakalar sayesinde beğendiğiniz istediğiniz her kumaştan yapabilirsiniz bunu, eski kazaklarınızdan tshirtlerinizden. ortasınada muhakkak evinizde olan artık kullanmadığınız yada kançası kopmuş olan o kolyeyi geçirdik mi, İşte bittii..
 Eski kazaklarınızı atmaya kıyamıyor musunuz? Belki biryerde kullanırım mı diyorsunuz? Buyrun size nerde kullanıcağınız, hemen birer eldiven yapıyoruz ve ellerimizi sıcacık tutuyoruuzz (:
 Bir külotluçorap ne kadar tatlı ne kadar cici ne kadar şık olabilir? İşte cevabı. İncilerle bezenmiş külotluçoraplar.
Kazağınız artık çok mu sade geliyor? O zaman istediğimiz yerlerine minik ponponlar dikiyoruz.Burda kollarına dikilmiş. Yaka, kol, bel yada üstüne ponponlarla bir panda kedi çizebilirsiniz. Yeni kazağınız çok şık olucak ^.^
 Eğer beyaz bir kurtarıcı ayakkabınız var ise onu daha şık bir hale getirebilirsiniz? Ne renkle kombin yapıyorsanız o renk tokalar takıcaksınız (: İşte her durumda kurtarıcı ayakkabınıız (: Bana rahatsız edebilir bileği gibi geldi ama topuklu ayakkabı sonuçta ayak aşağı doğru kayıyor doğal olarak :))) çokta rahatsız etmez belki? denemek lazım.
 Gözlüğünüzle tarzınızı ortaya koymak ister misiniz? Kenarlarına yapıştıracağınız incilerle bunu kolayca yapabilirsiniz. Yaz gelince kesinlikle denenicekler arasında.
 Ceketinizi yeni bir hava gelmeli ise bunu kesinlikle denemelisiniz, Çok şık olmuş (: Ceket giymeye özenirsem eğer bunu yapıcam :)
Yediğimiz antep fıstıklarının kabuklarını atmıyorsunuuuz, saklıyorsunuuuz, boyuyorsunuuuz, yapıştırıyorsunuuzz ve işte mükemmel şık kolyeniz. İstediğiniz renklerde. Buda kesinlikle denenmesi gerekenlerden biri.

Şimdilik benden bu kadar yakında kendi yaptıklarımda karşınıza çıkmak dileğiyle.
Sağlıcakla kalın.
Öpüldünüz.
Hala bana şans dilemediyseniz üzülürüm ama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder